Daiginti rugiai 150g
€1,60
Prieš valgant daigintus rugius juos perplaukite šaltu vandeniu. 100g produkto yra 120 kJ / 30 kcal.
Grynasis kiekis: 150g
Galiojimo terminas: 10 dienų
Laikymo sąlygos: +2 – +5 C
Kilmės šalis ES. Pagaminta Lietuvoje
Aprašymas
Jie truputį aštresni nei daiginti kviečiai. Paskrudinti įgauna riešutų skonį.
Daiginti rugiai beriami ant vaisių salotų, į sriubas, sultinius arba gali būti pagrindas salotoms ar avižų dribsniams. Parengta pagal Maren Bustorf-Hirsch knygelę „Sveikas maistas su daigais ir želmenimis“. Vokietija.
Daigintų rugių salotos
Sutarkuokite 2 nuplautus obuolius, 5 morkas. Sumaišykite juos su 250 g daigintų rugių. Įdėkite kelis valgomus šaukštus kapotų riešutų ir viską gerai išmaišykite. Iš 1 indelio jogurto ir 2 šaukštų citrinos sulčių paruoškite užpilą. Užpilą paskaninkite prieskonine druska ir sumaišę su salotomis patiekite ant stalo. Iš daigintų rugių galima išsikepti maltinius (receptą žiūrėti prie daigintų kviečių aprašymo).
Taip pat daigintus rugius galima valgyti su medumi.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.